links

Rejseleder Søren Bertelsens hjemmeside om danske og europæiske stilarter.

www.danskarkitektur.dk

Vores malelærer Ingrid Larssons hjemmeside - bl.a. med akvareller fra hendes rejsemål i Italien.
www.ingridlarsson.dk
sprogbutik.dk er en internetbutik som sælger lær-selv sprogkurser i italiensk og alverdens andre sprog - også dansk for italienere. Har du har interesse for Italien og italiensk kultur, så må du også lære italiensk. Her kommer du nemt i gang. Lær sprog når du har tid. www.sprogbutik.dk/vis-sprog/p/italiensk/
Foreningen Dante Alighieri i København. Forening, der formidler italiensk kultur.
I løbet af året er der i de enkelte afdelinger ca. 10-15 arrangementer, som dækker meget forskellige områder af italiensk kultur.
Der er kurser, koncerter, film og foredrag, udflugter og også rejser til Italien. Arrangementerne kan være på italiensk eller på dansk - men alle fokuserer på de dansk-italienske kulturelle relationer.
Der er også afdelinger i Odense og Århus.                            
Foreningen afholder mange arrangementer i samarbejde med Det italienske Kulturinstitut, og der er rabat, hvis man melder sig ind i begge foreninger. 
    

www.dante-alighieri.dk

 

Det italiensk Kulturinstitut promoverer, organiserer og finansierer et bredt udbud af kulturarrangementer med henblik på at styrke og udvide kulturudvekslingen mellem Danmark og Italien.
Hensigten med kulturprogrammet er at give det danske publikum et større kendskab til væsentlige aspekter af den italienske samtidskultur.

 

Vores kvinde i Firenze
Foreningens bestyrelse har kendt Anne Mette Rosendahl Ariani gennem mange år gennem vores arbejde  i forskellige bureauer og benyttet hende som i Firenze til stor glæde for os og vore rejsedeltagere.

Hvad hun ikke ved om Firenze i fortid og nutid er ikke værd at vide, og hun formidler sit stof på en meget engageret og levende måde, så man virkelig føler, at man bliver beriget.

Skal du til Firenze alene eller med en af Italiensk forums grupper, så anbefaler vi, at du henter inspiration på hendes informative hjemmeside.
Her kan man også bestille hende som guide.
Annas Rom Guide er en fantastisk hjemmeside.
Her finder du forslag til ture rundt i Rom med information om de seværdigheder. steder og personnavne, som du møder undervejs
Den er på over 2600 sider.
I Guiden findes også en oversigt over Roms historie.

 www.annasromguide.dk

 

 

 

italy.dk er en enestående dansk hjemmeside på over 2.800 sider med artikler om Italien, og om livet i Italien - om mad, vin, kunst, musik, sport og meget andet, men også med artikler om Italien i Danmark.
italy.dk er også turistinformation og artikler om t
urisme, om regioner, byer, nyttige råd og feriemuligheder

 

 www.italy.dk
En gruppe Rom-entusiaster har stiftet en ny forening, et dansk Romselskab ved navn S.P.Q.R. med det formål "at skabe et forum, hvor interessen og begejstringen for Rom kan udfolde sig gennem temadage og studierejser. Samtidig skal selskabet bestræbe sig på at skaffe midler til at etablere et hus i Rom, dels for unge studerende, dels for kulturturister".
Du kan indhente yderligere information om foreningen og medlemsskab ved at sende en mail til formanden Mogens Bang.
Italiensk forum vil samarbejde med foreningen om rejser til Rom.
 mogensbang@vesterdalen.dk
   
   

 

print